Nyheter

» Fler nyheter

 Öppettider:

Vardagar 12-17
PÅSK: ALLA DAGAR 10-14
Jourtel 070-671 48 62
Efter påsk:
Vardagar 10-18
Lördagar 10-13

Strandvägen 13/Gästhamnen
613 35 Oxelösund
0155-319 00, 319 02

Maila oss här 


NYHET


Hyr trailer hos oss

 

 BOKA DIN TRAILER HÄR

                

 
CENTRUM FÖR BÅTFOLK SEDAN 1966

I hamn och sjöstaden Oxelösund, där båtar och båtliv är en naturlig del av livet. Där finner du din fullserviceanläggning för
fritid till sjöss. Nya båtar från  Beneteau, Buster, HR och Yamarin, dessutom ett brett urval av begagnat. Vi erbjuder även tillbehörsbutik, auktoriserad Yamaha verkstad, vinterförvaring och båtförmedling. Våra välkända varumärken, höga kvalitet och servicegrad, samt personliga bemötande har gett oss många nöjda kunder under snart 50 år.

Vår passion för båtar och båtliv tror jag är en av grundstenarna i företagets framgång - vi seglar tusentals sjömil varje år och bor många nätter ombord. Vi vill att du som kund ska känna havets atmosfär, att du ska kunna gå på våra bryggor och titta på båtar och känna en längtan efter sjölivet. Till detta vill vi medverka. Välkommen du också! 


NYHET !
Beneteau i Göteborg

Västkusten är en viktig marknad för Beneteaus segelbåtar. För att på ett ännu bättre sätt ta hand om våra kunder på västkusten har vi startat ett samarbete med Boatdealer i Göteborg. De jobbar även med charter och har ett koncept med ägande i kombination med uthyrning
Boatdealer på webben
Läs mer om våra samarbetspartner här:
Boatdealerpresentation.pdf

Beneteaukoncernen är världens största segelbåtstillverkare. Vi har glädjen att var generalagent för Beneteaus segelbåtar i Sverige.

Beneteau har segelbåtar mellan 21 och 58 fot i  tre modellserier - First, Sense och Oceanis.  Givetvis har vi tillbehör och reservdelar till äldre Beneteau.
Mer om Benetau här »

 

 

 


Lagoon har tillverkat katamaraner sedan 1984 och är världens största tillverkare av katamaraner. Lagoon är en del av Beneteaukoncernen, världens största tillverkare av segelbåtar.

Intresset i Sverige ökar snabbt, vill du veta mer ? Klicka på Lagoon logo ovanför bilden.

 Sveriges mest köpta utombordare !Världsledande aluminiumbåtarSvenska kvalitetsbåtar 3,25-6 m


Finska motorbåtar med kvalité och sjöegenskaper i toppklass