Lagoon - Ditt hem på havet och i skärgården

Katamaraner har varit en ovanlig syn i våra skärgårdar, i Sverige har vi traditionellt haft enskrovsbåtar. I stora delar av världen är däremot katamaraner en vanlig syn. Intresset i Sverige ökar snabbt. Att segla utan att det lutar är en önskan för många, en verklighet i Lagoon.Det finns naturligtvis många andra fördelar:

Litet djupgående gör att du kommer in där inga andra segelbåtar kommer in. Fantastiska utrymmen både invändigt och utvändigt, panoramautsikt från salongen, två skrov ger möjlighet till flera avskilda hytter.

Suverän manöverförmåga och säkerhet med två motorer får du på köpet. En katamaran är lätt att segla med en liten och oerfaren besättning.

Alla Lagoon är osänkbara -tryggt att veta. Självklart är de klassade för obegränsad oceanfart. Du sätter gränserna, inte båten:
Vid ankring ligger du helt stilla utan att det rullar eller vrider sig. Med en jolle kan du göra små utflykter, när jollen är upphissad i dävertarna kan du fortfarande använda de två badplattformarna.
På vintern är Lagoon lätta att lyfta upp och uppställning sker utan vagga. Varför inte låta din Lagoon ligga i sjön även på vintern, den goda isoleringen och ett väl dimensionerat värmesystem  gör det möjligt. 

Som du förstår har du alla möjligheter att förverkliga dina drömmar i vår underbara skärgård med en Lagoon.

Lagoon har tillverkat katamaraner sedan 1984 och är världens största tillverkare av katamaraner. Lagoon är en del av Beneteaukoncernen, världens största tillverkare av segelbåtar. Tryggt att veta att det är ett båtmärke välkänt över hela världen. Med andra ord en trygg investering.

Lagoon tillverkar modellerna 380 S2, 39, 400 S2, 421 , 450, 52, 560 S2  och flaggskeppet 620. 

SE NYHETERNA PÅ DESSA LÄNKAR:
NYA LAGOON 39
NYA LAGOON 52Samtliga modeller går att få med olika inredningsalternativ, du väljer.

Vi har och kommer att satsa mycket på Lagoon. Vi kan  efter fyra år säga att det är en succé i Sverige

 

Modeller


» Lagoon 380


» Lagoon 400


» Lagoon 421


» Lagoon 450


» Lagoon 500


» Lagoon 560


» Lagoon 620


Kontakta oss för mer information om Lagoon