Nyhet - Saga 415

Efter 3 års intensivt utvecklingsarbete lanseras nya SAGA 415.
Båten lever väl upp till förväntningarna efter provkörning. Saga Boats AS har under de senaste åren arbetat intensivt med utvecklingen av den största modellen i Saga flottan.
- Saga 415 är konstruerad med tanke på en marknad som ställer mycket höga krav - både vad gäller kvalitet och nya, innovativa detaljer.
Vi är mycket stolta över vårt nya flaggskepp.

En modern design med traditionella värden:
SAGA 415 är konstruerad och utvecklad helt från grunden med hjälp av moderna utvecklingsmetoder med fokus på användning av miljövänliga material.
Saga 415 bygger på de positiva egenskaperna från den framgångsrika SAGA 315, i kombination med en ny och mer modern linjeföring. Skrovet är en halvplanande konstruktion avsedd för en motor med vinkelväxel direkt på motor och rak axel. Detta ger en mycket sjösäker båt med hög tillförlitlighet och låga driftskostnader.

En rymlig, praktisk och bekväm bobåt för året runt bruk:
Boendekomforten är på topp med genomgående bra ståhöjd, tre dubbla hytter, gott om förvaring och ett rymligt badrum. Den rymliga sittgruppen i däckssalongen har bra sikt runt hela horisonten. Den främre delen är vändbar, totalt tre personer kan då sitta vända framåt under gång.
Det välutrustade pentryt ligger på styrbords sida och har 3-lågigt kök med separat ugn, 130 liters kylskåp, stora dubbla diskhoar med gott om skåp och lådor med utrymme för förvaring av matvaror och köksartiklar. Extra frys kan fås som tillägg.

Store öppningar ge en lätt båt på varma dagar:
SAGA 385 är en stor båt på varma dagar. Skjutdörren ut till akterdäck är nyutvecklad och ger en mycket större öppning än traditionella skjutdörrar. Detta i kombination med de stora skjutluckorna i taket innebär att båten är mycket luftig och öppen varma sommardagar. Den rymliga akterdäcket och badplattformen på nya SAGA 415 är idealisk för varierade uteaktiviteter.
Den flexibla bänklösningen gör det möjligt lätt frigöra däck ytor för fiske. Yttre styrplats finns som tillval. Badplattformen är utformat så att du kan komma så lätt ombord, både från sidan och från aktern.


Broschyrer & prislista:

» Saga broschyr 2011
Svensk broschyr & prislista

» Saga 415 broschyr


Länkar:

» Saga Boats
» Klubb Saga