Sedan långt mer än ett sekel har familjen Bénéteau byggt båtar.

Först seglande trålare lika tuffa som de sjömän som bemannade dem. Fiskebåtar som stack till sjöss för att de måste, oberoende av väder. Då fanns det ingen väderleksrapportering och fisken väntade inte på någon då heller.

Därför byggdes båtarna för att tåla allt. Då, precis som i dag.

Vår tidigare framgång med Lagoon har gjort att samarbetet med Beneteaukoncernen är utökat sedan 2010. Vi känner oss lyckligt lottade att sedan 2011vara generalagent för Beneteaus segelbåtar. Det är något som väl passar in i vår verksamhet och vår passion för segelbåtar får fullt utlopp.

Beneteau koncernen är världens största båttillverkare och gör bland annat Lagoon och Beneteau segelbåtar. Beneteau har kölbåtar mellan 21 och 58 fot i  tre modellserier, First som är lite sportigare, Oceanis som är mer inriktade på cruising samt Sense som är komfortkryssare av rang.

Kontakta oss för mer information om Beneteau

  

Sense - nyhetSense - nyhet! Beneteaus nya cruisningserie som har det "lilla extra". Komfort, finurliga detaljer och prestanda presenterat i en snygg förpackning, det är nyckelorden för Sense. Först ut var Sense 50 och 43 sedan kom 55:an och nu till 2013 även 46
 

Oceanis - cruisingbåtenBénéteau Oceanis-serien är välseglande båtar för både cruisning och familjebruk. Modellprogrammet är mycket brett. Båtarna har en modern, ljus och trevlig interiör med mycket trä och hög finish.
 

First - i en klass för sigFantastiska segelegenskaper. Trendig och mycket hög kvalitet. Alltid i toppen av resultatlistorna. Utvecklade av några världens ledande designers. Båtarna lämpar sig också till cruising. Serien finns från 21 – 45fot.